'Frimpong kan zomaar nog kiezen voor Ghana of Engeland, we hebben gezien hoe het met Ziyech ging'

14 juni 2023, 12:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Jeremie Frimpong is de grote afwezige in de Nations League-selectie van Oranje. De vleugelverdediger van Bayer Leverkusen schittert in de Bundesliga dit seizoen, maar niet genoeg volgens bondscoach Ronald Koeman. In de FCUpdate Podcast bespreken host Stan Timmerman en redacteur Thijs Meijaard het meest recente voetbalnieuws, waaronder de beslissing van Frimpong om niet mee te gaan met Jong Oranje naar het EK. Het kan hem zelfs zijn interlandcarrière kosten, maar de beslissing van Koeman kan er ook voor zorgen dat Frimpong voor een andere nationale ploeg kiest.

Vanaf minuut 32:50 gaat het over de afwezigheid van Frimpong, de huidige selectie van Oranje en een vooruitblik op het EK voor Jong Oranje. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Frimpong heeft volledig gelijk als hij voor een ander land kiest. Hij heeft wel duidelijk gemaakt alleen voor Nederland te willen uitkomen. maar als ik hem was zou ik niet eens meer willen spelen onder Koeman die eigenwijze bal die denkt alles beter te weten en alleen oudere spelers meeneemt. Frimpong speelt de steren van de hemel in de Duitsland waar het niveau van clubs wel heel wat hoger is dan in Nederland en nog ziet Koeman niets in hem. Geen wonder dat hij bij Barcelona ontslagen werd met zijn eigenwijze ideeën. Dadelijk gaat er weer een toptalent voor Nederland verloren.

JanHermans
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Koeman heeft als voetballer en als trainer een grote staat van dienst. Waar heb jij je kennis van voetbal en trainen opgedaan ? Je bent zeker nooit trainer van een voetbalteam geweest, en als je al een trainersdiploma hebt dan heb je dit omgetwijfeld voor 1960 gehaald. Je hebt in elk geval een nieuwe bril nodig om de kwaliteiten van Koeman te kunnen zien.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen