PSV opgelet: Danjuma wordt weer teruggestuurd naar Villarreal

15 juni 2023, 18:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Arnaut Danjuma gaat Tottenham Hotspur na een halfjaar alweer verlaten en keert weer terug bij Villarreal CF. De aanvaller werd verhuurd door de Spaanse ploeg aan de Londenaren, maar in Engeland kon de Oranje-international niet overtuigen. 

In twaalf wedstrijden scoorde Danjuma twee keer voor Tottenham, maar in Londen heeft hij nooit een basisplaats kunnen afdwingen. De vleugelaanvaller is niet de enige huurling die vertrekt uit Londen, want ook Clement Lenglet wordt teruggestuurd naar Spanje, maar dan naar FC Barcelona. 

Artikel gaat verder onder video

Op donderdagochtend werd Danjuma door het Eindhovens Dagblad, samen met Noa Lang en Jean-Paul van Hecke, al gelinkt aan PSV. Op dit moment lijkt het erop dat Lang op pole-position ligt, want er zouden al gesprekken zijn tussen de club en de speler. 

Danjuma kan ook nog altijd weer gaan spelen voor Villarreal, waar hij samen met Ajax-keeper Gerónimo Rulli de Europa League won en een jaar later in de halve finale van de Champions League stond. In Nederland speelde de 26-jarige buitenspeler voor NEC Nijmegen en in de jeugd van PSV. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen