Ron Jans praat na vertrek bij FC Twente met Eredivisie-club

20 juni 2023, 12:35   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Sparta Rotterdam praat in de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer met Ron Jans, zo melden bronnen aan ESPN. De 64-jarige oefenmeester heeft na zijn vertrek bij FC Twente zijn handen vrij, terwijl de Rotterdamse club naarstig op zoek is naar een opvolger van de naar Ajax vertrokken Maurice Steijn.

Jans kondigde in februari zijn vertrek bij FC Twente aan en nam kortgeleden afscheid van de club. Het was de bedoeling dat de trainer een sabbatical zou nemen, maar daar komt hij nu mogelijk op terug. Bij Sparta zal men snel zaken willen doen, daar de voorbereiding op het nieuwe seizoen al op 3 juli begint en men het liefst daarvoor duidelijk heeft wie Steijn vervangt.

Artikel gaat verder onder video

Het is niet bekend welke namen nog meer op het lijstje van Sparta staan. Cor Pot gaf vorige week aan Dick Schreuder, Rob Penders en John Heitinga goede opties voor de vacante trainerspositie te vinden. Heitinga zit (binnenkort), net als Jans, zonder club. Schreuder ligt nog vast bij PEC Zwolle en Rob Penders maakt deze zomer de overstap van FC Eindhoven naar FC Utrecht.

Jans is voor zijn periode bij FC Twente als hoofdtrainer werkzaam geweest bij FC Groningen, sc Heerenveen, Standard Luik, PEC Zwolle, FC Cincinnati. Hij heeft gedurende die periode twee prijzen gewonnen: de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal, beide met de Zwollenaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen