Wijnaldum zet met foto kwaad bloed bij de AS Roma-fans

2 juni 2023, 16:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Georginio Wijnaldum heeft zich de woede op de hals gehaald van een deel van de fans van AS Roma. De 32-jarige middenvelder viel woensdagavond bij de achterban van de Romeinen negatief op, door de geringe inbreng tegen Sevilla en de wijze waarop hij omging met teamgenoten.

Op social media laten fans zich uit over de actie van Wijnaldum. Tijdens de penaltyserie stonden alle Romeinen met elkaar omarmd naar de strafschoppen te kijken, maar de Nederlander hield de armen op de rug. "Waarom omhels je je teamgenoten niet?", wordt dan ook meermaals op Twitter gevraagd aan de Nederlander (zie onder)

Op de foto die Wijnaldum zelf plaatst is ook al te zien dat hij met zijn handen naast het lichaam loopt. Daarbij krijgt hij zelf wel ondersteuning van zijn ploeggenoten, maar ondersteunt hij zelf anderen niet. “We hebben alles gegeven, maar het was niet onze avond”, waren de begeleidende woorden van de oud-Feyenoorder.

Daarover waren de meningen verdeeld. Want er was ook kritiek op wat Wijnaldum als invaller bracht tijdens de finale tegen Sevilla. “Je teamgenoten hebben alles gegeven, jij hebt niets gegeven”, schrijven sommige fans aan het adres van de Nederlander. “We hebben je gesteund tijdens je lange blessure, we hebben zes maanden gewacht om je weer op het veld te hebben, je zou je moeten schamen voor de manier waarop je in een Europese finale speelde, zonder hart en ziel. Ik hoop dat je genoten hebt van je vakantiejaar in Rome.” Volgens La Gazzetta dello Sport heeft AS Roma dan ook besloten om de koopoptie in het huurcontract met Paris Saint-Germain niet te lichten.  

Reacties

Pierre Loogman
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja het gedrag van hem is tekenend voor de man, ook in het NLse elftal is het de laatste jaren kommer en kwel hij is echt over de houdbaarheidsdatum datum. En nu zijn we er helaas in NL door een onbekwame coach ook nog mee opgescheept in ons nationale team, hoe erg kan het worden brrrrr.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen