André Onana en Erik ten Hag herenigd: een van de duurste keepers aller tijden

16 juli 2023, 23:23   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

André Onana wordt speler van Manchester United. Transferexpert Fabrizio Romano bevestigt zondagavond dat Inter en Manchester United nagenoeg akkoord zijn over een transfer en dat Onana spoedig afreist voor de medische keuring. "Erik ten Hag krijgt de keeper waarop hij hoopte", zo klinkt het. Onana zou een contract voor vijf jaar kunnen tekenen, met de optie voor een extra seizoen.

Volgens de Italiaanse journalist Alfredo Pedullà zal de medische keuring binnen twee dagen plaatsvinden. Ondertussen maakt Gianluca Di Marzio melding van een transfersom van 50 miljoen euro plus bonussen. Manchester United gaat proberen een visum te regelen voor Onana, zodat hij komende week mee kan naar de Verenigde Staten. Daar gaat de selectie van Ten Hag zich voorbereiden op het nieuwe seizoen.

Artikel gaat verder onder video

Onana staat nog maar één seizoen onder contract bij Inter, de club die hem afgelopen zomer transfervrij overnam van Ajax. De verliezend finalist van de Champions League maakt een fraaie winst op de doelman, die een van de duurste keepers ooit wordt. Alleen voor Kepa (80 miljoen euro, Chelsea), Alisson Becker (62,5 miljoen euro, Liverpool) en Gianluigi Buffon (52,5 miljoen euro, Juventus) werd ooit meer betaald.

Ook voor Feyenoord is het nieuws positief, want de interesse van Manchester United in Justin Bijlow lijkt nu bekoeld. Als opvolger voor Onana denkt Inter volgens Italiaanse media onder meer aan Yann Sommer (Bayern München) en Anatoliy Trubin (Shakthar Donetsk).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

DRAAK72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mag hy daar alles snikken net alsof by Ajax doping zonder aar deze man

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hans, gaat het goed met je?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen