Keeperscrisis bij FC Utrecht: Branderhorst en De Keijzer willen weg

29 juli 2023, 17:41   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Mattijs Branderhorst en Fabian de Keijzer willen weg bij FC Utrecht, zo meldt het Algemeen Dagblad. De twee keepers kregen er vrijdag plots een concurrent bij, toen Utrecht de definitieve komst van Vasilis Barkas bekendmaakte.

Barkas kwam afgelopen seizoen al op huurbasis uit voor de Domstedelingen, maar maakt nu transfervrij een permanente overstap naar Stadion Galgenwaard. Zodoende lijkt Branderhorst opnieuw op het tweede plan te belanden en neemt ook het perspectief voor De Keijzer af.

Artikel gaat verder onder video

Tijdens de oefenwedstrijd tegen OFI Kreta (2-0 zege) van zaterdagmiddag stond Branderhorst onder de lat, maar de vraag is hoe lang hij nog verbonden blijft aan Utrecht. De doelman, die vorig seizoen bij NEC al plaats moest maken voor Jasper Cillessen, wil graag als eerste keeper aan de slag in de Eredivisie. Hij kwam deze zomer juist naar Utrecht om die kans te vergroten.

Branderhorst zegt te balen, omdat hem voorafgaand aan dit seizoen was voorgespiegeld dat hij alleen met De Keijzer zou concurreren. "Als ik de concurrentiestrijd van Fabian had verloren: prima. Maar nu worden voor mijn gevoel afspraken niet nagekomen. Vandaar dat ik hoop op een oplossing. Ik wil niet heel mijn leven tweede keeper blijven."

Volgens het Algemeen Dagblad herkent technisch directeur zich niet in die beelvorming. Utrecht wil wel meedenken met een vertrek van De Keijzer, maar volgens Zuidam blijft Branderhorst gewoon bij Utrecht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen