Manchester United en Inter onderhandelen over Onana: 'Dit is het verschil tussen vraag en aanbod'

5 juli 2023, 17:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het eerste bod van Manchester United op Inter-doelman André Onana is afgewezen. Volgens transferspecialist Fabrizio Romano had de club van Erik ten Hag in eerste instantie een bedrag van veertig miljoen euro plus nog een kleine zes miljoen aan bonussen in gedachten, maar daarmee gingen de Italianen niet akkoord. Toch zijn de onderhandelingen daarmee nog geenszins voorbij.

Inter zou namelijk een bedrag van zestig miljoen euro verlangen voor de 27-jarige keeper, die afgelopen zomer nog transfervrij werd overgenomen van Ajax. Het gat tussen vraag en aanbod bedraagt dus tussen de twintig en veertien miljoen euro, afhankelijk of de bonus meegerekend wordt. Volgens de Italiaanse journalist onvoldoende om de deal te laten klappen, een vervolgafspraak voor later deze week zou inmiddels gemaakt zijn tussen beide clubs.

Artikel gaat verder onder video

Onana moet op Old Trafford de opvolger worden van David De Gea, die afgelopen seizoen weliswaar de minst gepasseerde keeper van de Premier League werd maar tevens een aantal keer in de fout ging en de ploeg daarmee dure punten kostte in de strijd om de bovenste plaatsen. Ook Feyenoord-doelman Justin Bijlow was en is in beeld, maar als De Gea tóch besluit om bij te tekenen dan lijkt de komst van de Oranje-international voorlopig van de baan.

Afgelopen seizoen begon Onana ini de Serie A nog als reserve achter routinier Samir Handanovic bij Inter, maar in de loop van oktober veroverde hij een basisplaats bij de op dat moment regerend kampioen van Italië. In de Champions League keepte de Kameroener vanaf het begin alle wedstrijden en maakte hij grote indruk. Mede dankzij het recordaantal van elf clean sheets van Onana bereikte de ploeg van trainer Simone Inzaghi de eindstrijd, die uiteindelijk verloren ging tegen Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goede winst! Vorig jaar gratis en nu zeker 50 miljoen winst.

Vazieman
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ETH is door Onana flink in z'n hemd gezet bij Ajax cq in de maling genomen en dan nu weer samenwerken met hem bij ManU. In de voetballerij maakt dat blijkbaar allemaal niet uit. Nu maar hopen dat 'Give me dope Onana' vd verboden middeltjes kan afblijven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen