Ten Hag neemt ingrijpende beslissing; speler 'buitengewoon teleurgesteld'

16 juli 2023, 18:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Erik ten Hag heeft Manchester United-voetballer Harry Maguire zondagmiddag vervelend nieuws gebracht. De Engelse voetballer zal vanaf het nieuwe seizoen niet meer de aanvoerder van The Mancunians zijn. Maguire is 'buitengewoon teleurgesteld'.

Toen Ten Hag vorig seizoen naar Manchester kwam kreeg hij te maken met Maguire als aanvoerder. De komst van Lisandro Martínez zorgde ervoor dat de dertigjarige verdediger minder aan spelen toe zou komen, maar Ten Hag besloot hem wel als aanvoerder te houden. Voor in het nieuwe seizoen heeft de trainer uit Haaksbergen echter een andere beslissing genomen, zo schrijft Maguire zondag op Twitter.
 
"De manager heeft me vandaag geïnformeerd dat hij voor een andere aanvoerder kiest. Hij heeft zijn redenen uitgelegd en hoewel ik persoonlijk extreem teleurgesteld ben, zal ik alles blijven geven op de momenten dat ik het United-shirt draag", schrijft Maguire, die vermoedelijk door Bruno Fernandes zal worden opgevolgd als aanvoerder. "Ik wens degene die nu aanvoerder wordt alle succes. Hij zal mijn volledige steun hebben."

Artikel gaat verder onder video

Dat Ten Hag ervoor kiest om Maguire de band af te nemen is gezien het perspectief op speeltijd logisch. Daarnaast bestaat de kans dat de verdediger deze zomer vertrekt uit Old Trafford, want er is belangstelling van West Ham United voor de Engels international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen