Ten Hag zet met Manchester United eerste stap naar komst droomaanwinst

18 juli 2023, 17:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Manchester United doet er alles aan om de Deense spits Rasmus Højlund deze zomer naar Old Trafford te halen. De Engelse club heeft een eerste stap gezet, want volgens Fabrizio Romano zouden The Red Devils een persoonlijk akkoord hebben bereikt met de twintigjarige spits.

Volgens Romano is Manchester United tot een persoonlijk akkoord gekomen met Højlund, die zelf maar al te graag de overstap wil maken naar de club van Erik ten Hag. De Deense spits zal echter nog even geduld moeten hebben, want dit is voor Manchester United pas stap één. Nu zal er een akkoord moeten worden bereikt met Atalanta Bergamo, dat de spits niet makkelijk laat gaan.

Artikel gaat verder onder video

De Italianen verlangen namelijk een flinke transfersom voor de Deense aanvaller, die dit seizoen in 32 wedstrijden tot negen doelpunten kwam voor Atalanta. Romano schrijft dat de club uit Bergamo rond de 75/80 miljoen euro wil ontvangen voor het talent, maar dat is een bedrag wat nog iets te gortig is voor Manchester United. The Mancunians zullen snel een openingsbod op tafel leggen voor Højlund, maar die zal zo'n hoog bedrag vermoedelijk nog niet aantikken.

Højlund heeft in één seizoen tijd gigantisch veel indruk gemaakt bij Atalanta, waar ook Marten de Roon, Hans Hateboer en Teun Koopmeiners onder contract staan. Vorige zomer kwam de aanvalsleider voor een bedrag van ruim zeventien miljoen over van Sturm Graz, maar nu zou hij voor een veelvoud daarvan al weer vertrekken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen