Geertruida heeft één belangrijke concurrent voor transfer naar Bayern München

23 augustus 2023, 12:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Lutsharel Geertruida staat in de belangstelling van Bayern München, maar van concrete interesse is een week voor het sluiten van de transferwindow nog geen sprake. Volgens Duitse media heeft de Nederlander een belangrijke concurrent voor een droomtransfer naar München.

Volgens journalist Philip Kessler van TZ München is er nog steeds sprake van interesse van Bayern München in Geertruida en staat hij op de lijst. Vooralsnog zou de verdediger van Feyenoord één belangrijke concurrent hebben om bij Der Rekordmeister de vervanger van Benjamin Pavard te worden, die lijkt te gaan vertrekken.

Artikel gaat verder onder video

Het zou gaan om Armel Bella-Kotchap, die de Duitse nationaliteit heeft en onder contract staat bij Southampton. Het jeugdproduct van VFL Bochum vertrok pas in 2022 naar de Engelse club, maar maakte daar wel een sterke ontwikkeling door. Nu Southampton is gedegradeerd naar de Championship lijkt een vertrek van de 21-jarige verdediger aanstaande.

Vooralsnog lijkt Bayern München nog niet concreet te zijn geworden voor een van de twee verdedigers. Daarvoor wacht het waarschijnlijk totdat Pavard een akkoord heeft bereikt met zijn nieuwe werkgever. Eerder werd Lukas Klostermann (RB Leipzig) ook gelinkt aan een overstap naar München, maar daar zou volgens Kessler geen sprake van zijn.

Is Lutsharel Geertruida goed genoeg voor Bayern München?

Laden...
127 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen