Newcastle United-captain Lescalles betrokken bij gruwelijk straatgevecht

29 augustus 2023, 16:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bizarre beelden uit Engeland: Newcastle United-aanvoerder Jamaal Lascelles (29) lijkt betrokken te zijn geraakt bij een heftige vechtpartij. De politie is een onderzoek gestart naar de captain, die op een van zijn twee vrije dagen zou op stap zou zijn gegaan. Samen met zijn broer en een vriend zou hij in de nachtclub Chinawhite betrokken zijn geraakt met een vechtpartij.

De negentienjarige broer van Lascellas zou volgens The Daily Mail uit het niets zijn aangevallen, waarna de voetballer (op de video met zwart shirt en groene gilet) hem zou hebben geholpen. Hij zou vervolgens een fles wodka naar zijn hoofd geslingerd hebben gekregen en werd vanuit verschillende hoeken aangevallen, nadat hij zijn broertje hielp. De vriend van Lascellas, die ook kwam helpen, werd hard geraakt en zou een kwartier bewusteloos hebben gelegen.

Newcastle United heeft gereageerd en wil eerst de details onderzoeken, alvorens het uitspraken doet voor Lascellas, die zelf met 'slechts' enkele schrammen het incident uitkwam. Dit seizoen kwam de captain nog geen minuut in actie voor The Magpies, al is het niet bekend of dat te maken heeft met het incident van eerder deze maand. Lescalles draagt al sinds 2016 aanvoerder van Newcastle United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen