Nieuwe FCUpdate Podcast: 'Sarina Wiegman naar Oranje is heel logisch'

25 augustus 2023, 12:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Sarina Wiegman levert al jaren wereldprestaties met verschillende vrouwenelftallen, waarom zou zij niet de eerste vrouwelijke bondscoach bij een mannenelftal kunnen worden? In De FCUpdate Podcast bespreken host Stan Timmerman en redacteur Thijs Meijaard de vermeende interesse van de KNVB om Wiegman voor de groep van de Oranjeleeuwen te zetten.

Ook gaat het - natuurlijk - over de Europese speelronde van Ajax, PSV, FC Twente en AZ. Daarnaast wordt er stilgestaan bij de transfer van Bas Dost naar NEC, de uitspraak van Arturo Vidal en de nieuwste aanwinst van Feyenoord.

Beluister hieronder de nieuwste FCUpdate Podcast op Spotify!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is niet logisch maar deug gedrag . Een vrouw aanstellen omdat het een vrouw is . Zoals het ook gebeurd in de maatschappy . In een bedrijf moet je dan zoveel vrouwen ,buitenlanders etcetc hebben . Oranje moet straks de best mogelijke optie halen . En als wiegman in de tussenliggende periode zich heeft bewezen in het mannen voetbal . Zoals de mannelijke trainers zich ook moeten bewijzen om bondscoach te worden . Dan boeit het mij en velen niks dat wiegman bondscoach wordt

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als ik Sarinah ben zal ik het nooit doen. In ons land zal ze weinig waardering vinden en krijgen anders dan in Engeland of elders. Nederland zit vol met riooljournalistiek, rioolmedia. Iedereen denkt het nodig te vinden om te zeggen wat hij (geen zij) wil zeggen zonder aanzien des persoons. Ze zal te maken krijgen met karaktermoord. Bekrompenheid en onnodig veel gezeur is de orde van de dag in ons klein landje.

Danny86
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een onzin “Wereld prestatisch” Continue de beste groepen hebben en daarmee presteren is geen wereld prestatie Dan presteer je naar wat er van je wordt gevraagd. Daarbij komt dat het niveau van het vrouwen voetbal nog steeds niets voorstelt als je het vergelijkt met mannen voetbal. Maar je mag niet vergelijken? want? "woke" ? het zijn gewoon feiten de beste het doen en in het mannenvoetbal is zij dat bij lange na niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen