Persbericht van Juventus betekent slecht nieuws voor Feyenoord

28 augustus 2023, 21:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Matías Soulé speelt dit seizoen niet voor Feyenoord. Maandagavond maakt Juventus bekend dat de twintigjarige aanvallende middenvelder wordt verhuurd aan Frosinone, voor de duur van een seizoen. Feyenoord was ook voor Soulé in de markt.

Eerder op de maandag meldde Voetbal International dat er bij Feyenoord eerst ruimte moest worden vrijgemaakt in het salarishuis, voordat zakengedaan kon worden met Juventus. Daarvoor zouden de Rotterdammers zelf een aantal spelers willen verhuren. Zo kan verdediger Ramon Hendriks op huurbasis een overstap maken naar FC Utrecht of Vitesse.

Artikel gaat verder onder video

Juventus heeft daar niet op gewacht en kiest ervoor om Soulé te stallen bij competitiegenoot Frosinone, dat met drie punten uit twee wedstrijden op de tiende plek staat in de Serie A. Bij Juventus had de Argentijn, die 21 wedstrijden speelde voor de club, weinig perspectief op speelminuten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Is toch simpel dat ze niet blijven wachten op Feyenoord die het belangrijker vinden vele spelers te kopen voor op de bank te gaan zitten. Nu weer een keeper terwijl ze Jansen een talentvolle gaan verhuren. Qua beleid is het wel dat Slot veel te veel bepaalt wat er moet en mag gebeuren. Waarom verhuur je niet al weken en weken eerder spelers waarvan je denkt die komen weinig of niet aan bod en laat ze elders vlieguren maken. Denk eens aan je eigen jeugd die zijn enorm goed bezig maar nee Slot wil weer oud AZ spelers halen. Wil niet zeggen dat ik Slot slecht vind integendeel maar meneer heet wel te veel macht. Wordt tijd voor een TD die er moet komen en dat ter Kloese zich bezig kan houden met zijn organisatie en Slot met de spelers. Haal Arnesen terug of mijn part Bronckhorst. Mooi trio. Of Promoveer van Persie die kennis van voetballen heeft en overal zijn ingangen heeft ook nog eens.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen