Ten Hag heeft nieuwe doelman binnen: Bayindir komt voor miljoenenbedrag over van Fenerbahçe

1 september 2023, 09:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Manchester United heeft zich versterkt met Altay Bayindir. De doelman komt definitief over van Fenerbahçe, meldt de Engelse grootmacht op de officiële kanalen. Met de transfer is een bedrag van zes à zeven miljoen euro gemoeid. Bayindir vervangt Dean Henderson, die deze week overstapte naar Crystal Palace.

Manchester United ontving voor Henderson een vaste transfersom van 17,5 miljoen euro,. Door bonussen zou dat bedrag nog een kleine zes miljoen euro kunnen stijgen. Een deel van het bedrag is geïnvesteerd in de komst van Bayindir.

Artikel gaat verder onder video

Na het vertrek van Henderson hield Ten Hag alleen de ervaren en bovendien momenteel geblesseerde Tom Heaton over als reserve achter eerste keus André Onana. Daarom zette United in op de komst van Bayindir, die nog niet eens zo heel lang geleden door Turkse media nog volop werd gelinkt aan Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Mooi kan hij Onana uit de selectie keepen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen