Ajax-fans zingen 'laat maar liggen hij is dood', andere fans grijpen in

30 september 2023, 23:51   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Sommige supporters van Ajax hebben zich van hun slechtste kant getoond na de akelige botsing tussen Brian Brobbey en RKC Waalwijk-doelman Etienne Vaessen. Andere Ajax-fans zagen zich genoodzaakt om in te grijpen.

Vrijwel meteen na de botsing, toen Vaessen net op de grond lag, werd vanuit het uitvak gezongen: 'Laat maar liggen, hij is dood'. Andere fans zouden daar hun afkeer van hebben laten blijken en het walgelijke gedrag hebben gecorrigeerd.

Artikel gaat verder onder video

De fans van Ajax zouden met hun spreekkoor hebben gereageerd op fans van RKC, die eerder in de wedstrijd hetzelfde zongen toen Jorrel Hato op de grond lag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kan je alleen maar van Ajax "supporters" verwachten net als vorige week met de fakkels.

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal maar u blikt dat Rkc is begonnen dan krijg je reactie op reactie had niet gemogen van beiden kanten

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach ajacieden roepen al jaren dingen (j.den) en de tegenreactie komt dan vol in beeld . Dus ja . Verder zaten daar dezelfde lui als afgelopen zondag met dat vuurwerk . Oftewel de club ajax doet niks ,en heeft nooit wat gedaan aan hooligans

wheelchair devil
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

mensen wat is dit weer voor onzin?.

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax supoters lekker voor taan thuis laten zyn gek

ToniMacaroni
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze zouden Ajax supporters voor de komende 20 jaar overal (in de voetbalstadions uiteraard) moeten weren. Ik geloof dat Nederland wel een beetje klaar is met dat tuig

AJAX72
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt helemaal mee eens

Gdwa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

In Rome denken ze daar anders over. Feijenoord heeft de meeste boetes vanwege wangedrag van uitsupporters van alle Nederlandse clubs.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een paupervolk is dat toch die zogenaamde supporters uit 020. Kansloos door gesnoven volk. Je zal maar voor 020 zijn. Schaam je kapot godverdomme. Ik hoop dat de wedstrijd nog uitgespeeld gaat worden en dat Kramer er nog even één of nog beter twee binnen tikt Ze werden ook weer geholpen door de scheidsrechter. Was duidelijk geen penalty. Maar de knvb doet er alles aan om 020 te helpen. Ik heb ook nog geen strafmaatregel gehoord ivm het staken van de klassieker. Gaat er ook niet komen ben ik bang. Die lui zijn heilig verklaard door de knvb.

KingJacobus.
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar is hij weer hoor crimson met zijn kleine pikkie. Wat drink jij precies? Je word er agressief van. Maar dat past dan wel weer in het plaatje waar jij je thuis voelt. Tussen die pauper debielen. En dan ben jij de grootste debiel. Fijne dag.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Schizo . Voor de zoveelste keer want echt joh wat ben jij dom . En wat ben je hardleers en wat draai je alles om . De grootste vervuiler van de site . De gozer die alles met zijn domheid verziekt. Er is een heel groot verschil joh . En dat is dat veel feyenoorders echt wel weten dat het bij ons ook gebeurd . De club feyenoord weet dat ook . Er worden ook maatregelen genomen . Maar jij en veel ajacieden hebben een plaat voor je hoofd. En de club ajax doet nooit iets . Dus ja je kunt weer anti anti roepen omdat je verder niks weet . En om je heen gaan slaan . Maar wordt eens wakker . Maar goed jaren succes ,nu niet ,dus je krijgt terecht kritiek . Welkom bij de rest van nederland . Welkom in de echte wereld Maar de teren zieltjes in 020 kunnen er niet tegen .

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

KingCrimson wat ben je toch een zielig figuur. Je waait met alle winden mee en een fatsoenlijk woord komt er niet uit. Zoals jij tekens reageert is een afschuw voor het Nederlands volk en van elke club waar je geen enkel goed woord voor over hebt dan schelden, afkraken. Zelf op ingezonden stukjes reageer je als een door een bij gebeten en als een woesteling zonder enig goed taalgebruik. Vloeken en alle soort ziektes horen bij je schijnbaar uit je mond te vallen. Heb jij het over zelfreflectie, verbeter de wereld en begin bij je zelf. Als jij je eens sportief en beter hier zou gedragen zou daar iedereen mee gebaat zijn en komt de sport weer op de eerste plaats in plaats van die onzin uit kramen. Dan is er ook weer minder haat en nijd of heb je nog niet door dat jij een van de aanstekers bent van haat en nijd. Jammer want sommige stukjes van je zijn best goed leesbaar

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Echte supporters hadden die oproer kraaiers Op de kop het vak uit moeten gooien Totaal geen respect Ze zijn nouri vergeten denk ik Om zich zo los te laten

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Walgelijk dit van die Ajaxgasten, net als destijds toen Louis van Gaal's vrouw ziek was en men elders zong :"Louis heeft een kankervrouw". Deze supporters van Ajax en ook van andere clubs zij zijn er ook hoor, moeten echt flink aangepakt worden, gelukkig vond ter plekke een correctie door de andere supporters plaats.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen