Almere City ziet belangrijke kracht uit promotieseizoen op de valreep nog vertrekken

6 september 2023, 23:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Almere City is na het sluiten van de Nederlandse transfermarkt nog een speler kwijtgeraakt. Anthony Limbombe trekt de deur van het Yanmar Stadion namelijk achter zich dicht en heeft voor twee seizoenen getekend bij SK Waasland-Beveren. Die club speelt op het tweede niveau van België.

Almere zorgde ruim een jaar geleden voor een grote verrassing door Limbombe ineens naar de Keuken Kampioen Divisie te halen. De ex-speler van KRC Genk, NEC Nijmegen, Club Brugge, FC Nantes en Standard Luik tekende destijds een contract voor twee jaar in Flevoland. Limbombe had een belangrijk aandeel in de promotie van Almere. Uiteindelijk was hij in 42 officiële duels goed voor acht doelpunten en acht assists.

Artikel gaat verder onder video

Nu kiest hij de 29-jarige aanvaller dus voor een terugkeer naar België. Zodoende kan hij vaker bij zijn gezin zijn. Waasland-Beveren staat momenteel elfde in de Belgische Challenger Pro League. De nieuwe werkgever van Limbombe pakte in de eerste vier wedstrijden vier punten. Limbombe speelde dit seizoen nog drie wedstrijden voor Almere. Afgelopen weekend zat hij tegen PEC Zwolle niet meer bij de selectie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen