Anwar El Ghazi vindt drie weken na vertrek bij PSV nieuwe club

22 september 2023, 13:52
Foto: © ProShots

Anwar El Ghazi heeft drie weken na zijn vertrek bij PSV een nieuwe club gevonden. De 28-jarige aanvaller gaat aan de slag bij FSV Mainz 05, de hekkensluiter van de Bundesliga.

De speler en club zijn een contract voor twee seizoenen overeengekomen. “De gesprekken met clubleiding verliepen hartelijk en positief. Ik voelde meteen vertrouwen, wat erg belangrijk is voor een speler. Met Phillipp Mwene sprak ik een goede bekende uit Eindhoven. Hij raadde mij Mainz ten zeerste aan”, aldus El Ghazi op de website van zijn nieuwe club.

Artikel gaat verder onder video

El Ghazi maakte een jaar geleden voor 2,5 miljoen euro de overstap van Aston Villa naar PSV. Waar de aanvaller vorig seizoen regelmatig aan spelen toekwam, had hij onder Peter Bosz weinig perspectief op speeltijd. Vlak voor het sluiten van de transfermarkt werd het contract van El Ghazi ontbonden. De aanvaller kon daardoor in alle rust op zoek naar een nieuwe club.

Even leek het erop dat Manchester United de nieuwe werkgever van El Ghazi zou worden. De geruchten dat de club van trainer Erik ten Hag zich met de transfervrije speler wilde versterken, bleken echter niet te kloppen. Bij Mainz wordt El Ghazi teamgenoot van onder meer Sepp van den Berg, die gehuurd wordt van Liverpool.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen