Chaos in de KKD: één afgelasting, Helmond Sport - FC Groningen kwartier uitgesteld

22 september 2023, 20:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie beginnen vrijdagavond niet op het afgesproken tijdstip van 20.00 uur. De wedstrijd tussen Willem II en TOP Oss gaat zelfs helemaal niet meer door, terwijl Helmond Sport - FC Groningen een kwartier later dan gepland zal beginnen.

In Tilburg regende het de afgelopen uren pijpenstelen. Het speelveld in het Koning Willem II Stadion werd daardoor onbespeelbaar verklaard dor scheidsrechter Rob Dieperink. Het Brabantse onderonsje met TOP Oss zal daardoor sowieso niet op vrijdag worden gespeeld, inmiddels is duidelijk geworden dat de wedstrijd op 3 oktober wordt ingehaald.

Helmond Sport en FC Groningen kunnen vrijdag wél 'gewoon' spelen, maar de aftrap van het onderlinge duel in Helmond is een kwartier uitgesteld. Dat heeft alles te maken met de vertraging die een deel van de uitsupporters ondervond op de 254 kilometer lange reis naar Brabant.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jailhouserocker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou, wat een chaos zeg, zomaar een kwartier later begonnen en 1 hele afgelasting. Dat ze het allemaal overleefd hebben in deze gruwelijke chaos is een wonder

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen