PSV-fans met stomheid geslagen: wordt dit de langverwachte verdedigende versterking?

1 september 2023, 20:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV lijkt zich in de sloturen van de zomerse transferperiode te gaan versterken met CJ Egan-Riley, zo schrijft Voetbal International. De twintigjarige centrale verdediger wordt waarschijnlijk op huurbasis overgenomen van Burnley.

Na de komst van Hirving Lozano stond alleen een centrale verdediger nog op het wensenlijstje van PSV. De Eindhovenaren hoopten te stunten met de komst van Davinson Sánchez, terwijl de voorbije periode ook de namen van onder meer Zeno Debast, Jarrad Branthwaite, Miles Robinson en César Montes vielen in het Philips Stadion.

Artikel gaat verder onder video

Niet de ervaren Sánchez, maar Egan-Riley wordt mogelijk als laatste aanwinst aan de selectie van Peter Bosz toegevoegd. De Engelse verdediger, die ook als defensieve middenvelder uit de voeten kan, werd opgeleid door Manchester City en stapte in de zomer van 2022 over naar Burnley. Die club verhuurde hem vorig seizoen aan het Schotse Hibernian.

PSV-fans zijn verbijsterd dat de zoektocht naar een centrale verdediger mogelijk eindigt bij Egan-Riley. "Als dit de enige verdediger is die ze gaan halen, dan wordt het weer een waardeloos seizoen", reageert iemand op een bericht van Rik Elfrink op X. "Ik weiger te geloven dat dit onze langverwachte versterking is. Zou wel een heel triest einde zijn van een verder mooie transferzomer", schrijft een ander.

Volg de transferontwikkelingen op Deadline Day in ons liveblog!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen