PSV kondigt op valreep nieuws over Anwar El Ghazi aan

1 september 2023, 23:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

PSV heeft een halfuur voor het sluiten van de transfermarkt het vertrek van Anwar El Ghazi aangekondigd. De club en speler gaan in goed overleg uit elkaar.

Het vertrek van El Ghazi komt niet helemaal uit de lucht vallen. Twee weken geleden onthulde De Telegraaf dat het 'zo goed als zeker' was dat de speler bij PSV zou vertrekken. De Eindhovenaren hoopten nog iets aan de aanvaller te verdienen, zetten hem in de etalage en stelden de vraagprijs vast op twee miljoen euro.

Artikel gaat verder onder video

Een week later werd duidelijk dat PSV ook bereid was de grootverdiener gratis te laten gaan. De Eindhovense club nam de aanvaller een jaar geleden voor 2,5 miljoen euro over van Aston Villa. Onder Ruud van Nistelrooij (en Fred Rutten) speelde hij in totaal 32 wedstrijden, waarin hij goed was voor negen doelpunten en twee assists.

Onder Peter Bosz hoefde El Ghazi niet op veel speeltijd te rekenen, al gaf de trainer in aanloop naar de derde voorronde van de Champions League tegen Sturm Graz aan dat hij er 'absoluut geen probleem mee te hebben als hij blijft als hij traint, zoals hij nu doet'. Mede door de komst van Hirving Lozano was de rol van El Ghazi bij PSV echter uitgespeeld.

Volg de transferontwikkelingen op Deadline Day in ons liveblog!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen