'Quincy Promes heeft steekpenningen aangeboden om vrienden vrij te krijgen'

26 september 2023, 10:34   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © YouTube

Terwijl Nederland in de ban is van De Klassieker tussen Ajax en Feyenoord, lijkt Quincy Promes zich ook in Rusland in de nesten te hebben gewerkt. In dat land gingen er maandag beelden rond van de voetballer van Spartak Moskou die zich druk maakt op een politiebureau. Het gerucht gaat dat hij steekpenningen heeft aangeboden om enkele van zijn vrienden vrij te krijgen.

Dat meldt Reality FBI op basis van berichtgeving door Russische media althans. Promes zou in een mix van gebroken Russisch en Engels hebben geprobeerd de plaatselijke politieambtenaren te overtuigen om zijn vrienden vrij te laten en ze zelfs hebben geprobeerd om te kopen. “De Russische media hebben groots uitgepakt met dit nieuws, waarin Promes wordt beschuldigd van betrokkenheid bij een omkopingsschandaal. Het gerucht gaat dat hij steekpenningen heeft aangeboden om enkele van zijn vrienden vrij te krijgen”, schrijft Reality FBI op Instagram.

Artikel gaat verder onder video

De vrienden van Promes zouden vastzitten op verdenking van drugsgebruik. “Op de beelden die door Mash (Russisch medium, red.) zijn verspreid, is te zien dat Promes een politiebureau betreedt en vraagt om de vrijlating van zijn vrienden. Toen dit verzoek niet werd ingewilligd, kon de voetballer zich amper beheersen. Er wordt beweerd dat Promes zelfs geld heeft aangeboden aan de politie om zijn vrienden vrij te krijgen, maar de agenten weigerden dit aanbod”, aldus Reality FBI. Spartak Moskou zou inmiddels al van zich hebben laten horen. Volgens de club heeft Promes ‘niets illegaals’ gedaan.

© Reality FBI

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Haags boefje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Leuke woordspeling; "STEEK" penningen. Lig echt in een deuk.

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een feit dat al een jaar oud is. De russische media is net zo rot als Realty FBI

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen