Spelers van Manchester United keren zich massaal tegen één ploeggenoot

10 september 2023, 09:59
Foto: © ProShots

De kleedkamer van Manchester United heeft zich volgens ESPN gekeerd tegen Jadon Sancho. De 23-jarige aanvaller ligt in de clinch met Erik ten Hag en betichtte de Nederlandse trainer vorige week van liegen. Dat wordt niet gepikt door de andere spelers van de Engelse topclub, die zich massaal achter Ten Hag scharen.

Sancho komt dit seizoen vooralsnog weinig aan spelen toe bij Manchester United en ontbrak in de kraker tegen Arsenal (3-1 verlies) zelfs in de wedstrijdselectie. Mindere prestaties op de training waren voor Ten Hag aanleiding om de aanvaller niet mee te nemen naar Londen.

Artikel gaat verder onder video

In een statement liet Sancho blijken niet blij te zijn met de uitspraken van Ten Hag. "Geloof alsjeblieft niet alles wat je leest! Ik accepteer niet dat mensen dingen roepen die volledig onwaar zijn. Ik heb mezelf deze week heel goed opgesteld tijdens de trainingen", schreef de buitenspeler, die in de zomer van 2021 voor 85 miljoen euro overkwam van Borussia Dortmund.

Steun van zijn teamgenoten krijgt Sancho niet. "De spelers hebben genoeg van hem", zo laat een bron aan ESPN weten. De spelersgroep zou de ferme aanpak van Ten Hag accepteren en waarderen, daar de Nederlandse trainer iedereen - ongeacht zijn status - gelijk behandelt. De reactie van Sancho is dan ook slecht ontvangen in de kleedkamer van Manchester United.

Naar verwachting gaan Sancho en Ten Hag binnenkort met elkaar om tafel. De aanvaller werd deze week nog even in verband gebracht met een tijdelijke transfer naar het Al-Ettifaq van Steven Gerrard, maar de deal kwam niet rond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen