'Saudi's grijpen mis op Deadline Day: Sancho én Liverpool-ster blijven in Engeland'

7 september 2023, 16:23
Foto: © ProShots

Donderdag, om 23.00 uur Nederlandse tijd, gaat ook de Saudische transfermarkt op slot. Het Al-Ettifaq van Georginio Wijnaldum hoopte zich te elfder ure nog te versterken met Manchester United-aanvaller Jadon Sancho, maar volgens The Athletic gaat zijn transfer niet door. Ook Liverpool zou niet meer hoeven te vrezen voor het vertrek van een belangrijke speler.

Sancho zocht afgelopen weekend publiekelijk de confrontatie met Erik ten Hag, die hem voor het duel met Arsenal (3-1 verlies) buiten de selectie hield. De aanvaller zou niet goed getraind hebben, luidde de verklaring. Sancho sprak die berichten op X echter tegen; de oud-speler van Borussia Dortmund sprak zelfs het vermoeden uit dat de club 'andere redenen' had om hem telkens als 'zondebok' aan te wijzen en hem niet mee te nemen naar Londen.

Artikel gaat verder onder video

Al-Ettifaq hoopte op Deadline Day te profiteren van de rel in Manchester, maar vist volgens The Athletic dus achter het net. "Een transfer gaat niet plaatsvinden", schrijft de doorgaans goed ingevoerde David Ornstein van het Engelse medium resoluut. Daarmee gaat een streep door een mogelijke huurdeal, waarbij Al-Ettifaq zelfs nog hoopte op een optie tot koop.

Salah
Een andere prominente speler uit de Premier League die nog in verband werd gebracht met de Saudische competitie, blijft eveneens nog minstens een half jaar in Engeland. Liverpool zou een bod van 116 miljoen euro, dat door bonussen kon oplopen tot bijna 175 miljoen, op Mohamed Salah (31) hebben ontvangen van een niet nader genoemde club uit het steenrijke land in het Midden-Oosten. "Hoewel hij vanavond nergens meer naartoe gaat", schrijft Ornstein, "blijft de goed gedocumenteerde interesse voor een toekomstige move van Salah bestaan en zijn er goede betrekkingen tussen alle partijen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen