'Transferdoelwit van Feyenoord uit Brazilië heeft bijzondere optie voor nieuwe club'

11 september 2023, 15:59   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord lijkt een mogelijke transfer van João Paulo Bitello uit het hoofd te moeten zetten. De middenvelder staat op het verlanglijstje van de Rotterdammers, maar kwam afgelopen zomer niet naar De Kuip. Inmiddels lijkt de Braziliaan een andere uitdaging aan te gaan in Europa.

Volgens diverse media in Brazilië weten dat Bitello er goed op staat bij Dinamo Moskou. Die club zou tot overeenstemming zijn gekomen met Grêmio, de huidige werkgever van de middenvelder. Dinamo moet dan wel eerst een zak geld met tien miljoen euro op tafel leggen in Porto Alegre. Daar ligt Bitello nog tot eind 2025 vast. Hij verdedigde eerder de clubkleuren van FC Cascavel.

Artikel gaat verder onder video

Bitello is naar eigen zeggen op de hoogte van de interesse uit Rusland, waar de transfermarkt nog tot en met aanstaande donderdag geopend is. Bitello is nu met Marokko Onder 23 in Marokko. Door de aardneving in dat land is de interlandperiode afgebroken. Het zou kunnen dat Bitello vanuit Marokko afreist naar Rusland om zijn transfer daar af te kunnen ronden.

Feyenoord heeft Bitello nog altijd op de korrel. Hij gold afgelopen zomer geschikte versterking voor het middenveld als er nog uitgaande transfer zouden plaatsvinden in De Kuip. Dat gebeurde niet en dus bleef serieuze toenadering tot Bitello uit. Dat zou in de volgende twee transferperiodes weer anders kunnen zijn. Feyenoord blijft de Braziliaan volgen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen