Van der Vaart kan niet geloven welke spelersnaam hij hoort rondgaan bij Ajax

24 september 2023, 23:27   Bijgewerkt: 4 december 2023, 23:10
Foto: © Studio Voetbal

Rafael van der Vaart heeft ‘te doen’ met Maurice Steijn. De trainer van Ajax staat onder druk vanwege de teleurstellende sportieve prestaties, maar Van der Vaart zou Steijn niet ontslaan. Hij vindt dat de van Sparta Rotterdam overgekomen oefenmeester meer tijd verdient.

“Ja, absoluut”, zegt Van der Vaart zondagavond bij Studio Voetbal. “Ik heb gewoon met hem te doen. Daar zal niet iedereen het mee eens zijn, maar als je van Sparta naar Ajax gaat verwacht je met goede spelers te kunnen gaan werken. Hij krijgt echter spelers die misschien nog wel beneden het niveau van Sparta zijn. Ga er maar aanstaan.”

Artikel gaat verder onder video

“Hij zal thuis wel voortdurend nadenken over wie hij moet opstellen. Je wilt vastigheid, maar als die vastigheid betekent dat je steeds de bal inlevert, dan wil je toch weer bijvoorbeeld Rensch inzetten”, doelt Van der Vaart op de keuze om Anton Gaaei na 31 minuten in De Klassieker te vervangen door Rensch.

“Ik hoorde mensen het zelfs weet over Owen Wijndal hebben. Nou, toen was ik er klaar mee”, lacht de analist. “Die heeft echt zó slecht gespeeld. Zelfs die misten ze. Die jongen van FC Twente (Salah-Eddine, red.) viel in, die was echt belabberd.” Wijndal wordt dit seizoen verhuurd aan Antwerp FC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Marionneke1965!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet eens met van de Vaart, die rechtsback werd gewisseld voor Rensch omdat hij er een teringzooi van maakte achterin, 3 ballen 3 fouten, 3 doelpunten

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen