Griekse bondscoach prijst Oranje-reserve: 'Ik had hem graag bij ons gehad'

16 oktober 2023, 12:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots / NOS

Gustavo Poyet is onder indruk van de kwaliteiten van Donyell Malen. De bondscoach van Griekenland zou willen dat hij een speler als de 24-jarige Malen tot zijn beschikking had.

"Ik ben onder de indruk van Malen", zegt Poyet voor de camera van de NOS in aanloop naar het EK-kwalificatieduel tussen Griekenland en Nederland. "Hij heeft een geweldig seizoen gedraaid bij Borussia Dortmund. Hij speelt erg direct, is sterk in de één tegen één en heeft eigenschappen die wij missen. Ik had hem graag bij ons gehad."

Artikel gaat verder onder video

Dat zijn Nederlandse collega Ronald Koeman maandagavond geen beroep kan doen op Frenkie de Jong, vindt Poyet niet erg. "Uiteraard vind ik het sneu voor hem. Ik hoop dat hij snel herstelt en op het veld terugkeert", aldus de Griekse bondscoach, die van mening is dat de Oranje-selectie ondanks de waslijst aan afwezigen louter uit topspelers bestaat.

Anastasios Bakasetas vindt Tijjani Reijnders een goede speler. "Hij heeft een mooie toekomst voor. Hij speelt volwassen voor zijn leeftijd en is een persoonlijkheid", aldus de aanvoerder van de Grieken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kun je na gaan , heeft ie wat hij zegt er weer een matige speler erbij !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen