Oud-Feyenoorder doet opmerkelijke onthulling: 'Andrea Pirlo stond toe dat dat zelfs in de rust gebeurde'

12 oktober 2023, 17:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Voormalig Feyenoorder Colin Kazim-Richards heeft in een podcast een opmerkelijk verhaal verteld over zijn periode bij het Turkse Fatih Karagümrük. Zijn toenmalige trainer Andrea Pirlo zou er geen problemen mee hebben gehad dat een groep spelers in de rust doodleuk een sigaret opstak.

In de podcast Filthy Fellas vertelt Kazim-Richards: "We hadden veel Italianen die rookten. In Turkije kan dat gewoon, maar het hangt er vanaf wie de trainer is. Afgelopen seizoen onder Pirlo was het toegestaan om te roken en dat deden ze dan ook non-stop voor de wedstrijd. En in de rust: zitten en roken, terwijl Pirlo zijn verhaal deed."

Artikel gaat verder onder video

Pirlo begon zijn trainersloopbaan in 2020 bij Juventus en stond tussen juni 2022 en mei 2023 onder contract bij Fatih Karagümrük. Inmiddels is hij werkzaam bij Sampdoria, dat afgelopen seizoen degradeerde naar de Serie B. In zijn Turkse periode kon hij onder meer beschikken over landgenoten Fabio Borini, Emiliano Viviano en Davide Biraschi.

Kazim-Richards kwam tussen 2014 en 2016 tot 49 wedstrijden voor Feyenoord. Daarin scoorde de 37-voudig Turks international veertien keer en leverde hij acht keer de assist bij een treffer van een teamgenoot. Na zijn Rotterdamse periode vervolgde hij zijn loopbaan bij Celtic en speelde hij ook nog in Brazilië, Mexico en Engeland. Afgelopen zomer liep hij uit zijn contract bij Fatih Karagümrük, sindsdien zit de inmiddels 37-jarige aanvaller zonder club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen