SC Cambuur stuurt Sjors Ultee de laan uit; Henk de Jong genoemd als mogelijke opvolger

9 oktober 2023, 15:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

SC Cambuur heeft afscheid genomen van Sjors Ultee. De trainer werd in november 2022 aangesteld door de club uit Leeuwarden, maar moet na een dramatische start in de Keuken Kampioen Divisie zijn spullen pakken. Dat meldde Voetbal International maandagmiddag en is inmiddels bevestigd door de club zelf.

SC Cambuur degradeerde een paar maanden geleden uit de Eredivisie en is er alles aan gelegen zo snel mogelijk terug te keren op het hoogste niveau, maar heeft in de Keuken Kampioen Divisie een belabberde start achter de rug. De formatie uit Leeuwarden haalde slechts dertien punten uit de eerste negen competitieduels en staat daarmee op een uiterst teleurstellende elfde plaats. De laatste drie wedstrijden eindigden allemaal in een nederlaag. SC Cambuur ging afgelopen vrijdag nog pijnlijk onderuit tegen FC Dordrecht (5-2).

Artikel gaat verder onder video

Volgens Voetbal International geldt Henk de Jong als de belangrijkste kandidaat om de nieuwe hoofdtrainer te worden in Leeuwarden. De Jong stond in het verleden al tweemaal voor de groep bij SC Cambuur. De 59-jarige Fries deed vorig jaar wegens gezondheidsredenen een stap terug. De Jong sprak een paar maanden geleden al de hoop uit dit seizoen weer aan de slag te kunnen als hoofdtrainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zak patat
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou Ajax kom op !

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sjors de nr.1 voor Ajax; Ik zeg doen ! ;-)

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen