Ajax-fans onder de indruk na 45 minuten: 'Hij heeft al meer goede ballen naar voren gespeeld dan Sutalo'

7 november 2023, 10:29   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ahmetcan Kaplan maakte maandagavond zijn basisdebuut bij Jong Ajax. De Turkse centrumverdediger, die sinds zijn komst naar Ajax veel kampte met blessureleed, speelde tegen hoogvlieger Willem II (1-0 winst) 45 minuten mee. Supporters van Ajax die op De Toekomst aanwezig waren of op de televisie naar de wedstrijd keken zijn erg te spreken over de kwaliteiten van de verdediger, die vooral aan de bal een goede indruk wist te maken. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja gisteravond Kaplan gevolgd. Hij heeft een strakke zuivere pass in de voeten. Hij is zichtbaar onverstoorbaar. Hij is groot, sterk en snel. Ik vraag me alleen af of hij puur linksbenig is of zowel links als rechts uit de voeten kan. Van mij mag hij Sutalo naar de bank of terug naar Zagreb verwijzen. Zo langzamerhand krijgt Ajax wat spelersgroep betreft vorm. Eén van de oorzaken van de slechte start was dat Ajax te laat de spelersgroep bij elkaar kreeg: Sutalo, Mikautadze, Mansverk, Gaaie. Het vertrouwen in Ajax is weer terug en met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zal in het komende seizoen het leedvermaak om Ajax door betere sportieve prestaties gaan verdampen.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zal allemaal best dat de spelersgroep te laat compleet was maar die kut Hagenees had het gewoon nooit voor elkaar gekregen , had het weleens willen zien als John eerder beschikbaar was geweest ! En je moet Sutalo de kans geven tot de winterstop en vond hem de laatste wedstrijden al wat beter .

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je ziet het goed King Crimson, wij weten wel vanuit welke hoek die jankpoppetjes komen, van die gasten die 24/7 Ajax zitten te beledigen. Ha ha ha, het doet me niks, ik raak eerder geamuseerd om die gastjes.

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Last but not least. Charlie Setford maakte op mij een betere indruk dan Gorter.

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nu is het al gauw goed tegenwoordig bij Ajax, als je een bal over 10 meter naar een medespeler speelt en hij komt aan, is die al beter dan degene die er in stond😉😉

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goku, Vertel jij het mij maar. Onderbouw het met voorbeelden: man en paard noemen. Begin maar eerst met je favoriete club Feyenoord dan. Wat betreft die er stond (Sutalo): hij maakt op mij en misschien ook op vele andere Ajacieden een nerveuze indruk als hij aan de bal is. Zijn positiespel is geen niveau Ajax. Hij straalt geen zelfvertrouwen uit. Blind in zijn beste jaren kon het beter en mooier. Denk terug aan die pass van Blind aan Van Persie tegen Spanje in de WK Brazilië of nog verder terug van Frank de Boer aan Bergkamp tegen Argentinië. Stomme vraag misschien: "Op de één of andere manier triggert Ajax jou als Feyenoorder heel erg, want je reageert meer dan vaak op Ajax gerelateerde artikelen. Niks mis mee hoor, maar is opvallend".

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat viel bij jullie ook niet mee onder top trainer Mario Been en in onze goeden jaren met o a Dennis Bergkamp waren het tegen jullie bijna altijd grote uitslagen dus nu maar even dimmen .

avatar

Misschien nog niet te veel druk op die jongen leggen, net hertstelt van een zware blessure en dan ook nog in een vreemd team starten voor hem, laat hij zijn tijd maar nemen ook al is hij wel nodig in de verdediging van Ajax 1

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen