Diego Simeone geeft Feyenoord-fans op bijzondere wijze duidelijkheid over Memphis Depay

27 november 2023, 20:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Diego Simeone heeft op merkwaardige wijze laten weten dat Memphis Depay dinsdagavond van de partij is bij de wedstrijd tussen Feyenoord en Atlético Madrid. De Nederlandse aanvaller zit in de belangrijke Champions League-wedstrijd bij de wedstrijdselectie, zo laat Simeone weten tijdens het persmoment van maandag.

Depay keerde afgelopen weekend terug na een spierblessure die hem bijna twee maanden aan de kant hield. De spits mocht negen minuten meedoen tegen Mallorca (1-0 winst). Ook in de Champions League kan de oud-PSV’er zijn rentree maken, zo laat zijn trainer Simeone weten met héél weinig woorden.

Artikel gaat verder onder video

“Kan Memphis morgen starten? En hoe belangrijk is hij voor Atlético?”, vraagt ESPN-presentator Sinclair Bischop. “Ja, hij kan morgen spelen”, antwoordt de Argentijnse trainer, die vervolgens direct opstaat en de persruimte verlaat. Een opmerkelijke gang van zaken.

Dinsdagavond speelt Feyenoord de cruciale Champions League-wedstrijd tegen Atlético. De Rotterdammers bezetten momenteel de derde plaats en hebben een goed resultaat nodig om in de race te blijven voor overwintering in het miljardenbal. Nummer twee Lazio speelt eerder de avond tegen hekkensluiter Celtic.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen