Mario Balotelli werkt zich weer in de nesten: Audi Q8 total loss, rijbewijs kwijt

24 november 2023, 17:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots / Marca - X

Mario Balotelli heeft zich weer eens in de nesten gewerkt. De 33-jarige Italiaan, die onder contract staat bij het Turkse Adana Demirspor van trainer Patrick Kluivert, heeft donderdagavond in Italië een zware crash gemaakt met zijn peperdure Audi Q8.

Balotelli reed volgens Italiaanse media tussen 20.00 en 21.00 uur in de avond vól op een betonnen muurtje in, ergens in de omgeving van zijn geboorteestad Brescia. Alle airbags van de Audi, die omgerekend zo'n 115 duizend euro zou hebben gekost, zouden zijn uitgeklapt en het moet wel heel gek lopen wil men de auto niet volledig total loss verklaren. De aanvaller zelf kwam gelukkig wel zonder kleerscheuren uit de zwaar beschadigde auto gekropen.

Artikel gaat verder onder video

De lokale krant Giornale di Brescia schrijft dat Balotelli door ambulancepersoneel ter plekke is nagekeken. Ook zou de politie hem aan een alcoholtest hebben willen onderwerpen, maar dat zou de 36-voudig Italiaans international hebben geweigerd. Zijn rijbewijs zou daarop zijn ingenomen.

Balotelli speelde dit seizoen vooralsnog vijf wedstrijden voor het Adana van Kluivert, dat na twaalf speelronden de derde plek in de Turkse Süper Lig inneemt. De oud-speler van onder meer AC Milan, Internazionale en Manchester City scoorde daarin drie keer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen