Massale walging om publiek van FC Twente tegen PSV: 'Te triest voor woorden'

25 november 2023, 19:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

De supporters van FC Twente hebben kwaad bloed gezet bij veel voetbalvolgers. Na de rode kaart voor Mees Hilgers werd Hirving Lozano massaal uitgefloten bij ieder balcontact, nadat Lozano de overtreding incasseerde die de rode kaart inleidde. Maar veel voetbalvolgers stippen aan dat het een dikverdiende rode kaart was en walgen van de reactie van het thuispubliek.

Bekijk ons liveverslag van FC Twente - PSV hier!

Artikel gaat verder onder video

In de 23ste minuut van de wedstrijd was Hilgers met een sliding te laat om Lozano van de bal te houden. Hij raakte met zijn noppen de aanvaller van PSV op het been. In eerste instantie gaf scheidsrechter Allard Lindhout een gele kaart, maar op advies van videoscheidsrechter Ingmar Oostrom bekeek hij de beelden. Vervolgens trok Lindhout zijn beslissing in en koos hij voor de rode kaart.

De reacties op X:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

redknap
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

PSV heeft verdiend gewonnen . De domme overtreding van Mees Hilgers was de afgang. Doordat er veel druk kwam op de verdediging maakt Pröpper ook maar weer eens een goal.

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Psv heeft idd na de terechte rode kaart terecht gewonnen . Alleen lozano was ook wel bezig met . Werdt geraakt maar na de rode kaart stond hij gelijk op. En dit gebeurde niet alleen in deze situatie .

redknap
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Lozano is een Mexicaan en dat zijn vaak toneelspelers . Geen sympathieke vent en wil ook altijd alles alleen doen. Scoren is hem gelukkig niet gelukt. Ook visboer Veerman kan er wat van. Mooie goal en slecht gebaar moet je in Twente niet doen en volgende week in Rotterdam helemaal niet.

jan germes
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ikzeg. Ik ben een fctwente support, volgende de wedstrijd was na de rode kaart, helaas gebeurde dit wat niet de bedoeling was, wel terecht maar als je zo blijft liggen en je komt weer op , en je voetbalt als leeuw, zijn er helaas toch vraag tekens te plaatsen. Uit fluiten is niet van mij van toepassing, wel vond ik de scheidsrechter weer voor de tegen stander zijn voor deel te fluiten. Ik ben een fctwente support die graag naar voetbal mag kijken.

Sander17
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Kan je ook in normaal Nederlands typen? Dit lijkt echt nergens op.

August Mangal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jammer dat Schouten de 4 gele kaarten niet heeft gekregen waarnaar hij met zijn spel vroeg door op de enkel van zijn tegenstander te gaan staan nadat Hilgers eruit ging. Kreeg hij geel en de eerst volgende actie weer niet, anders had hij zeker rood gehad bij een andere scheids. Dan was de wedstrijd ook niet zo afgelopen

Haags boefje
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Bij zulk soort overtredingen mag wat mij betreft de straf extreem hoog liggen. Voor het zelfde geld schopt hij Lozamo invalide. Wat betreft het publiek; zielige en walgelijke reactie.

redknap
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Lijkt wel ADO publiek dat zo'n beetje het zelfde volk.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen