Mogelijke vertrekker bij Spurs bewijst gelijk Postecoglou met enorme pegel tegen Aston Villa

26 november 2023, 15:47   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tottenham Hotspur is in het thuisduel met Aston Villa op voorsprong gekomen door een snoeiharde uithaal van Giovani Lo Celso. De Argentijnse middenvelder ramde een afgeslagen hoekschop na dik twintig minuten spelen keihard achter zijn landgenoot Emiliano Martínez.

Lo Celso kwam in de zomer van 2020 voor 32 miljoen euro over van Real Betis, maar werd de afgelopen jaren door de Spurs tot twee keer toe verhuurd aan Villarreal. Afgelopen zomer leek hij opnieuw te gaan vertrekken uit Londen, maar de nieuwe trainer Ange Postecoglou wilde hem er koste wat kost bijhouden. Lo Celso werd vorige week nog in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona.

Onder Postecoglou begon Tottenham voortvarend aan het seizoen. Waar velen de club weinig kansen toedichtten op een rol van betekenis in de Premier League, na het vertrek van Harry Kane naar Bayern München, pakten de Londenaren liefst 26 punten uit de eerste tien wedstrijden van het seizoen. Daarna kwam de klad erin met nederlagen tegen Chelsea (1-4) en Wolverhampton Wanderers (2-1).

Zondag hoopt de club tegen Aston Villa, dit seizoen tegenstander van AZ in de Conference League, voor een ommekeer te zorgen. Met dank aan het heerlijke doelpunt van Lo Celso is daartoe in ieder geval een eerste stap gezet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen