Zlatan hint met cryptische tweet op comeback bij AC Milan

7 november 2023, 15:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots - X

Zlatan Ibrahimovic lijkt met een cryptische post op X te hinten op een terugkeer bij AC Milan. De 42-jarige Zweed zwaaide afgelopen zomer af als speler van de Rossoneri, maar lijkt op korte termijn in een andere rol terug te gaan keren bij de club die hij in twee periodes diende.

"Tic tac tic tac", schrijft Zlatan bij een foto die hij tweet, waarop hij op zijn kenmerkende, indringende wijze de camera inkijkt. Italiaanse media weten hoe laat het is: volgens Sky Sport Italia gaat de oud-speler een 'operationele rol' op voetbaltechnisch vlak bekleden bij de club van Tijjani Reijnders. Afgelopen maandag zou Zlatan een ontmoeting hebben hebben gehad met clubeigenaar Gerry Cardinale, voor wie hij als een 'aanspreekpunt' zou moeten gaan fungeren in Milaan.

Artikel gaat verder onder video

Verslaggever Gianluca Di Marzio van bovengenoemd medium meldt dat de gesprekken tussen Cardinale en Ibrahimovic zich inmiddels in een vergevorderd stadium zouden bevinden en verwacht dat de komende dagen een overeenkomst op tafel zal komen te liggen. Die moet ertoe leiden dat de oud-spits 'beslissingsbevoegdheid' binnen de club gaat krijgen en als een verbinding tussen de eigenaar en het elftal van trainer Stefano Pioli zou moeten gaan fungeren.

Zlatan speelde in zijn lange loopbaan in twee periodes voor AC Milan: eerst van 2010 tot 2012, daarna opnieuw vanaf januari 2020. In zijn tweede periode leidde de oud-speler van onder meer Ajax, FC Barcelona en Juventus de club in het seizoen 2021-22 naar de eerste landstitel sinds 2011.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen