Feyenoord Transfermarkt verwacht dat één speler in januari bij Feyenoord vertrekt

29 december 2023, 18:23
Foto: © ProShots

Marcos López gaat in de komende transferperiode mogelijk vertrekken bij Feyenoord, zo is de verwachting van Feyenoord Transfermarkt. Rutger Vinke, eigenaar van supportersite 1908.nl en de persoon die achter het X-account zit, meldt dat er voorlopig van concrete interesse voor de linksback echter nog geen sprake is.

Op sociale media wordt het account Feyenoord Transfermarkt de vraag gesteld of er in de komende transferperiode nog een speler vertrekt bij de Rotterdammers: "Ik denk López, al loopt er nog niets concreets", reageert Rutger Vinke met zijn account op X. "Ook links en rechts wat verhuur", schrijft Vinke, die daarbij niet ingaat op spelers die De Kuip mogelijk tijdelijk kunnen verlaten.

Artikel gaat verder onder video

Voor López is het lastig om zich bij Feyenoord in de basis te spelen, omdat hij met Quilindschy Hartman een sterke linksback voor zich heeft. Daardoor moet de verdediger uit Peru het doen met invalbeurten. Dit seizoen kwam hij slechts tot vijf wedstrijden, die voornamelijk bestonden uit invalbeurten. 

Moet Feyenoord López laten gaan?

Laden...
1815 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FCJel
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Waarom zou je dat doen? Is Hancko dan backup voor linksback? Lijkt me vrij logisch dat je posities dubbel wil bezetten.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Een dure speler als back up kan geen enkele club zich veroorloven !!!! Daar hoort een aankomend talent te zitten !!

Performance
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

komt helaas tekort, Hartman 3 niveau hoger en 21 jaar, Lopez weg en onmiddelijk achter die Manhoeff van Vitesse ophalen, 2.9 Miljoen en je hebt een supersnelle buitenspeler, of nog effetjes afwachten en hopen dat Rangers hem laat lopen? die positie is en blijft bagger bij het 1ste elftal, wat is daar moeilijk aan?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen