Opstelling Ajax: Valkanis verrast met nieuwe rol voor Ar'jany Martha

17 december 2023, 15:40
Foto: © Imago

Ar'jany Martha begint in een verrassende rol in de basis bij Ajax, dat het zondagmiddag opneemt tegen PEC Zwolle. De linksback lijkt voorin op de vleugels te mogen starten bij absentie van Carlos Forbs en Steven Bergwijn, terwijl Kristian Hlynsson naar de bank wordt verwezen.

Ajax wordt bij absentie van hoofdtrainer John van 't Schip tegen de Zwollenaren gecoacht door diens assistent Michael Valkanis. De Australiër neemt de honneurs waar omdat Van 't Schip juist naar Down Under is afgereisd, waar zijn zoon deze week in het huwelijksbootje stapt.

Artikel gaat verder onder video

Het doel wordt uiteraard ‘gewoon’ verdedigd door Diant Ramaj, die donderdagavond tegen AEK Athene (3-1 winst) niet voor het eerst tot de uitblinkers behoorde. De achterhoede wordt gevormd door Devyne Rensch, Josip Sutalo, Jorrel Hato en Borna Sosa. Laatstgenoemde werd buiten de basis van Valkanis verwacht, maar staat toch aan de aftrap. Op het middenveld handhaaft de Australiër het drietal Benjamin Tahirovic - Steven Berghuis - Kenneth Taylor. Voorin wordt spits Brian Brobbey dus verrassend geflankeerd door Martha en Chuba Akpom.

Opstelling Ajax: Ramaj; Rensch, Sutalo, Hato, Sosa; Tahirovic, Berghuis, Taylor; Martha, Brobbey, Akpom

Welk resultaat verwacht jij bij Ajax - PEC?

Laden...
234 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen