Pijnlijk spreekkoor voor Ten Hag schalt door Old Trafford na 0-2 van Aston Villa

26 december 2023, 21:39   Bijgewerkt: 26 december 2023, 23:03

Manchester United is dinsdagavond dramatisch begonnen aan de wedstrijd tegen Aston Villa. De ploeg van trainer Erik ten Hag kwam in 22ste minuut op achterstand en kreeg vlak daarna ook de 0-2 om de oren.

Het openingsdoelpunt werd gemaakt door John McGinn. Zijn vrije trap werd door niemand aangeraakt en draaide, omdat André Onana niet ingreep, het doel in. Een paar minuten later schoot Leander Dendoncker na een corner de 0-2 binnen.

Old Trafford reageerde woedend na het tweede doelpunt van Aston Villa. In het uitvak vierde juist leedvermaak hoogtij. "You're getting sacked in the morning", scandeerden de supporters van Aston Villa, doelend op het feit dat Ten Hag moet vrezen voor zijn baan als manager van Manchester United.