Real Madrid komt met de schrik vrij na spijkerharde overtreding van Nacho

21 december 2023, 23:36
Foto: © Ziggo Sport

Real Madrid heeft donderdagavond de leiding in de Spaanse competitie gegrepen. De ploeg van trainer Carlo Ancelotti ontsnapte dankzij een doelpunt van Lucas Vazquez in de tweede minuut van de blessuretijd aan puntenverlies tegen Deportivo Alavés. Door een rode kaart van Nacho speelde Real Madrid het overgrote deel van de tweede helft met tien man.

Nacho werd een kleine tien minuten na rust door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera met een directe rode kaart van het veld gestuurd. Even leek de verdediger te ontsnappen nadat hij een harde overtreding van achteren op Samu Omorodion had gemaakt, maar na ingrijpen van de VAR moest Real Madrid toch verder met een man minder.

Artikel gaat verder onder video

In ondertal leek Real Madrid genoegen te moeten nemen met een bloedeloos gelijkspel, ware het niet dat in de blessuretijd Deportivo Alavés alsnog werd verslagen. Op aangeven van Toni Kroos kopte Vazquez de Madrilenen naar de zege. Real Madrid is door de zege in punten gelijke hoogte gekomen met Girona. Op basis van het onderlinge resultaat gaat de club uit de Spaanse hoofdstad als koploper de kerstdagen in.

Wie wordt kampioen van Spanje?

Laden...
113 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

hunteklaas
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Oh Nacho, wat een teleurstellende prestatie heb je weer geleverd. Je veroorzaakt twee terechte rode kaarten en brengt daarmee het hele team in gevaar. Hopelijk leert de club hier van en nemen ze maatregelen, want met zo'n zwakke verdediging kom je niet ver. Gelukkig hebben we dankzij gestolen punten toch nog de koppositie kunnen behouden. Hopelijk zijn onze geblesseerde spelers na de break weer terug en haalt Perez eindelijk een fatsoenlijke verdediger in januari. Zo niet, dan vrees ik voor ons toekomstige resultaten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen