Roger Schmidt tijdens wedstrijd bekogeld met flesje door eigen supporter

9 december 2023, 12:45
Foto: © Imago

Roger Schmidt is vrijdagavond bekogeld door een eigen supporter. De trainer van Benfica presteert dit seizoen tegenvallend en moet dat bekopen met de nodige kritiek van de fans. Helaas blijft het niet alleen bij kritiek, want tijdens de wedstrijd tegen Farense (1-1) kreeg de oud-PSV-trainer een flesje naar zich toe geslingerd.

De fans waren niet blij met de wissel van Joao Neves in de 64e. Eén van die fans vond het nodig om zijn fles naar Schmidt te werpen, maar mikte mis. Door middel van een fluitconcert en stevige bewoordingen lieten supporters hun onvrede achter. Benfica staat momenteel tweede in de Portugese competitie en verspeelde al vier keer punten.

Artikel gaat verder onder video

“Als Benfica een coach nodig heeft die wisselt zoals de fans willen, is dat prima. Als ik echt het probleem ben, zal ik iemand anders de ruimte geven. Dan ben ik hier weg. Ik zal daarover nadenken’’, reageerde Schmidt na afloop. “Als de mensen niet blij zijn met wat we doen, blijf dan lekker thuis”, gaat hij verder.

Vorig seizoen won Schmidt de landstitel met Benfica en presteerde hij goed in de Champions League. Dit seizoen is dat anders. In het miljardenbal pakte de Portugese grootmacht slechts één punt in een groep met Real Sociedad, Internazionale en Red Bull Salzburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen