Bruno Fernandes maakt fans boos bij bekerzege van Manchester United

8 januari 2024, 23:14
Foto: © Viaplay

Manchester United heeft zich geplaatst voor de vierde ronde van de FA Cup. De ploeg van Erik ten Hag was maandagavond met 0-2 te sterk voor Wigan Athletic. In de volgende ronde moet Manchester United zien af te rekenen met de winnaar van de ontmoeting tussen Eastleigh en Newport County.

Met een dominante vertoning zette Manchester United de nummer negentien van de League One opzij. Toch had de wedstrijd zomaar heel anders kunnen lopen. Wigan Athletic kreeg in de derde minuut een enorme kans om de score te openen, maar dankzij een uitstekende redding van André Onana hielden de bezoekers hun doel schoon.

Artikel gaat verder onder video

Aan de andere kant opende Diogo Dalot met een beheerst schot twintig minuten later de score. In het resterende deel van de eerste helft raakte zowel Rasmus Højlund (kopbal) als Alejandro Garnacho (afstandsschot) de lat. De 0-2 werd twintig minuten voor tijd alsnog gemaakt. Uit een zelf versierde penalty besliste Bruno Fernandes de wedstrijd.

Heel veel leek er overigens niet aan de hand bij het penaltymoment. Wigan-middenvelder Liam Shaw vloog er weliswaar wild in, maar leek met zijn voet Fernandes slechts te schampen, als er al überhaupt sprake was van contact. Op social media wordt Fernandes massaal weggehoond.

Manchester United kan zich na de relatief eenvoudige bekerzege richten op de kraker van komend weekend. De ploeg van Ten Hag neemt het dan voor eigen publiek op tegen Tottenham Hotspur, één van de concurrenten in de strijd om de bovenste vier plekken van de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen