Fortuna Sittard ziet onbetwiste basisspeler naar Engeland vertrekken

20 januari 2024, 15:18
Foto: © Imago

De transfer van Ivor Pandur van Fortuna Sittard naar Hull City is afgerond. De doelman, die in de eerste seizoenshelft geen minuut miste bij de Limburgers, verkast voor een bedrag van zo’n 1,4 miljoen euro naar de nummer zes van de Championship.

Op 5 januari maakte FCUpdate-journalist Mounir Boualin melding over de transferperikelen rondom Pandur en Hull City. Op dat moment wist de Kroatische doelman al dat hij de overstap ging maken naar Engeland. Zaterdagmiddag heeft Fortuna het vertrek van de sluitpost bevestigd op de officiële kanalen.

Artikel gaat verder onder video

Pandur werd in 2022 door Fortuna overgenomen van het Italiaanse Hellas Verona. In twee jaar tijd groeide de 23-jarige goalie uit tot een van de steunpilaren van het Limburgse elftal. Pandur speelde 49 officiële wedstrijden voor de ploeg uit Sittard.

Het vertrek van Pandur betekent een aderlating voor Fortuna. De Limburgers hebben nu de beschikking over Luuk Koopmans en Michael Verrips. Verrips werd afgelopen seizoenen verhuurd aan FC Groningen, maar is onlangs teruggeroepen naar de club. Verrips stond deze week in het bekerduel tegen Almere City (1-2 winst) onder de lat bij de ploeg van Danny Buijs.  

Welke keeper moet Pandur vervangen?

Laden...
204 stemmen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen