Messi wilde na Busquets, Alba en Suarez nóg een oude bekende naar Inter Miami halen

1 januari 2024, 20:42
Foto: © Imago

Lionel Messi deed onlangs een poging om Marcos Rojo naar Inter Miami te halen. De Argentijnse stervoetballer speelde samen met Rojo in het Argentijnse nationale team, en wilde dus graag een hereniging met de verdediger in Amerika. Volgens TyC Sports kreeg Messi niet het gehoopte antwoord.

Het Argentijnse medium meldt dat Rojo werd gebeld door Messi. De verdediger geeft echter aan dat hij liever bij Boca Juniors blijft spelen. In Buenos Aires beschikt Rojo nog een contract tot medio 2024. De 33-jarige Argentijn wil dit contract graag uitdienen, voordat hij gaat nadenken over de volgende stap in zijn loopbaan.

Artikel gaat verder onder video

Vermoedelijk bevindt zich die volgende stap dus niet in Amerika. Messi’s poging om Rojo op een andere gedachten te brengen was tevergeefs. Eerder slaagde Messi er wel in om zijn vrienden Sergio Busquets, Jordi Alba en Luis Suarez naar Amerika te laten komen.

Rojo wordt niet alleen gevolgd door Inter Miami, maar ook door verschillende andere clubs uit de Verenigde Staten. Ook in Brazilië is er belangstelling voor de ervaren verdediger. Palmeiras werd genoemd als mogelijke nieuwe eindbestemming, maar die club trok zich onlangs terug uit de onderhandelingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen