Fabrizio Romano: PSV-flop Sávio vertrekt voor 30 miljoen naar top van de Premier League

5 februari 2024, 20:26
Foto: © Imago

Sávio Moreira de Oliveira, voetbalnaam Sávio, gaat een zeer spectaculaire transfer maken. De doorgaans goed ingevoerde Fabrizio Romano meldt maandagavond namelijk dat Manchester City akkoord over een zomerse transfer van de negentienjarige vleugelaanvaller naar Engeland.

Sávio maakt dit seizoen naam voor zichzelf bij Girona, nadat een verhuurperiode vorig jaar bij PSV uitliep op een deceptie. De Eindhovenaren huurden de Braziliaanse belofte in het seizoen 2022/23 van het Franse Troyes, dat deel uitmaakt van de City Football Group. Sávio wist echter niet te imponeren: hij kwam in dienst van PSV niet verder dan acht optredens en twee assists in de hoofdmacht.

Artikel gaat verder onder video

Vervolgens werd Sávio door Troyes gestald bij Girona, een andere club uit de City Football Group. Bij de club van onder anderen Daley Blind maakt hij dit seizoen indruk, met 7 doelpunten en 7 assists in 27 officiële wedstrijden.

Romano meldde in december al dat Manchester City de verrichtingen van Sávio nauwlettend in de gaten houdt en dat de buitenspeler ongeveer dertig miljoen euro moet opleveren. Maandagavond komt de Italiaanse transferspecialist met exclusief nieuws: Manchester City is akkoord over de komst van Sávio en zal hem na dit seizoen verwelkomen in het Etihad Stadium.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen