Kippenvel op Wembley: Liverpool-fans heffen You'll Never Walk Alone aan na gewonnen finale

25 februari 2024, 20:23   Bijgewerkt: 25 februari 2024, 20:33
Foto: © Imago

De supporters van Liverpool hebben voor een kippenvelmomentje gezorgd na de gewonnen League Cup-finale tegen Chelsea. Op Wembley hieven de meegereisde supporters het onvermijdelijke You'll Never Walk Alone aan richting de selectie van scheidend trainer Jürgen Klopp, die in zijn afscheidsjaar alweer zijn achtste hoofdprijs aan zijn Liverpool-prijzenkast wist toe te voegen.

Klopp won de League Cup zondag voor de tweede keer. Daarnaast staan er onder meer een Champions League, een landstitel én een FA Cup op zijn palmares bij de Engelse topclub. Na de gewonnen eindstrijd, die door een late kopbal van aanvoerder Virgil van Dijk werd beslist, genoot de Duitser, die naast zijn Nederlandse assistent Pepijn Lijnders stond, zichtbaar van het gezang van de meegereisde Liverpool-supporters.

Artikel gaat verder onder video

Met het winnen van de eerste eremetaal van het seizoen zal de prijzenhonger van Klopp nog niet gestild zijn. De Duitser is in zijn negende seizoen nog in de race voor drie andere bekers. In de Premier League zijn The Reds na 26 speelronden koploper, al staan naaste achtervolgers Manchester City (een punt) en Arsenal (twee punten) er nog kort achter. Komende woensdag wacht Liverpool een thuiswedstrijd tegen Southampton in de vijfde ronde van de FA Cup, terwijl in maart een dubbele confrontatie met Sparta Praag op het programma staat in de achtste finales van de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen