Hilariteit en ongeloof om kaartverkoop van KKD-derby: ‘Dit ziet er echt heel treurig uit’

19 februari 2024, 18:44   Bijgewerkt: 19 februari 2024, 18:53
Foto: © Imago

TOP Oss heeft maandagavond de informatie over de kaartverkoop voor de beladen derby tegen FC Den Bosch geopenbaard. De nummer twintig van de Keuken Kampioen Divisie wil alles uit de kast halen om de wedstrijd zo veilig mogelijk te laten verlopen, maar doet dat wel met een uiterst opvallende maatregel.

TOP Oss plaatste maandagavond een bericht op social media waarmee de club de kaartverkoop voor de derby tegen Den Bosch aankondigde. Het onderonsje tussen de Brabanders staat bekend als een beladen duel, waardoor TOP de nodige maatregelen heeft getroffen. Supporters kunnen maximaal één ticket per persoon kopen op vertoon van een geldige legitimatie, en er is geen kaartverkoop op de wedstrijddag zelf.

Artikel gaat verder onder video

Van deze maatregelen staat niemand te kijken. Dat geldt echter wel voor het feit dat Oss heeft besloten om alleen supporters uit de directe omgeving welkom te heten. Zo is er op de kaart een lijn getrokken tussen Den Bosch en Oss. Voor mensen die afkomstig zijn uit woonplaatsen die links van de lijn liggen, is het niet toegestaan om een kaartje te kopen.

Inwoners van plaatsen als Schijndel, Nuland, St. Michielsgestel, Berlicum en Den Dungen zijn dus niet welkom in het Frans Heesen Stadion. Woonplaatsen die aan de rechterkant van de lijn liggen mogen de derby wel bijwonen. Opmerkelijk, zo stellen enkele twitteraars.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen