Million Manhoef vertrekt definitief uit Eredivisie: kassa rinkelt voor Vitesse

1 februari 2024, 23:26
Foto: © Imago

Million Manhoef heeft (voorlopig) zijn laatste wedstrijd in het shirt van Vitesse gespeeld. De aanvaller heeft op Deadline Day zijn transfer naar Stoke City afgrond. De Arnhemmers ontvangen een fraai bedrag voor Manhoef.

De rechtspoot verkast voor een bedrag van circa vier miljoen naar de nummer negentien van de Championship. Al lange tijd was duidelijk dat Manhoef deze winterstop wel eens een transfer kon maken. PSV had de aanvaller op het verlanglijstje staan, maar toonde geen concrete interesse.

Artikel gaat verder onder video

Manhoef maakte in 26 september 2020 zijn debuut in het shirt van Vitesse. Sinds dat moment groeide de vleugelspeler uit tot een van de belangrijkste spelers van de Arnhemse club. In totaal speelde de aanvaller 72 Eredivisiewedstrijden, waarin hij veertien keer scoorde.

“Ik wil de supporters en club ontzettend bedanken voor de mooie tijd. Spelen in de Championship is natuurlijk een fantastische kans die ik niet aan me voorbij kon laten gaan. Vitesse blijf ik met veel belangstelling volgen. Hopelijk volgt de weg omhoog heel erg snel. Dat gun ik de groep, supporters en iedereen die bij Vitesse betrokken is”, reageert Manhoef op de clubkanalen van Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen