Vitesse-fans komen vlak voor cruciaal duel met schitterende actie

17 februari 2024, 12:58   Bijgewerkt: 17 februari 2024, 13:09
Foto: © Vitesse

De fans van Vitesse hebben de Arnhemse spelersgroep zaterdagochtend een steuntje in de rug gegeven. Vlak voor de cruciale degradatiekraker tegen FC Volendam, die zondag op het spel staat, staken de supporters vuurwerk af en waren er geelzwarte (en rode) rookontwikkelingen te zien.

De Arnhemmers bevinden zich momenteel op de achttiende plaats in de Eredivisie. Morgen komt nummer zeventien FC Volendam, dat evenveel punten heeft, op bezoek in De Gelredome. De supporters hopen met deze sfeervolle actie een extra steun in de rug te geven voor de ploeg van Edward Sturing.

KNVB wijst overnameplannen Vitesse af

Artikel gaat verder onder video

Vitesse beleefde een dramatische week. Woensdag sprak de Nederlandse voetbalbond zich eindelijk uit over de overname van Vitesse door de Amerikaanse zakenman. De KNVB besloot om de overname van de Common Group, het investeringsvehikel van Parry, niet goed te keuren. Na een langlopend onderzoek werd er besloten dat er geen toestemming verleend werd voor de plannen, waardoor de Arnhemmers de volgende dreun te verwerken kregen.

Wat verwacht jij van de degradatiekraker?

Laden...
269 stemmen
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Schitterende actie? Ik weet het niet hoor maar zelfs de harde kern van de plaatselijke VV hier steekt tegenwoordig vuurwerk af. Dat is niet schitterend maar standaard. Verzin is wat nieuws

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen