Dusan Tadic wordt geraakt door voorwerp en gaat naar de grond: 'Scheidsrechter durft niet te staken'

17 maart 2024, 20:30
Foto: © Ziggo Sport

De Turkse topper tussen Trabzonspor en Fenerbahçe wordt zondagavond geteisterd door ongeregeldheden. Supporters van Trabzonspor gooiden allerlei voorwerpen op het veld, waardoor de wedstrijd meermaals werd stilgelegd. Dusan Tadic werd eenmaal geraakt door een voorwerp.

Het waren met name volle bekers die voortdurend op het veld werden gegooid Dat gebeurde bij een 0-2 voorsprong voor Fenerbahçe. Na 55 minuten spelen ging Tadic naar het gras en greep hij naar het hoofd. Het gefrustreerde Trabzonspor-publiek wierp op een gegeven moment ook vuurwerk op het veld.

Artikel gaat verder onder video

Het vuurwerk belandde in het zestienmetergebied en werd door Fenerbahç-middenvelder İsmail Yüksek opvallend kalm van het veld verwijderd. De commentator van Ziggo Sport verwonderde zich erover dat de wedstrijd ‘gewoon’ doorging. “Iedereen heeft het altijd over het gepassioneerde publiek in Turkije, de heksenketel, noem het allemaal maar op. Het schijnt erbij te horen hier, maar het is toch een grof schandaal. De scheidsrechter durft ‘m niet te staken.”

Fenerbahçe stond op een 0-2 voorsprong dankzij twee doelpunten van Fred, allebei met een assist van Tadic. Na de ongeregeldheden kwam Trabzonspor terug tot 2-2 via treffers van Enis Bardhi en Trézéguet, maar Michy Batshuayi maakte de 2-3 voor Fenerbahçe.

© Ziggo Sport
Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Is altijd al zo geweest daar. Als de commentator het allemaal zo erg vind moet ie misschien maar wat anders gaan doen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen