Hartverwarmende ontmoeting op Anfield: 'Legend! Je doet het geweldig!'

23 maart 2024, 14:50
Foto: © @LFC - X

Liverpool deelt op social media hartverwarmende beelden van de ontmoeting tussen trainer Jürgen Klopp en de ernstig zieke Sven-Göran Eriksson. De oud-trainer van onder meer SS Lazio en Manchester City én voormalig bondscoach van Engeland ziet vanmiddag tijdens de Legends-wedstrijd tussen Liverpool en Ajax zijn grote wens uitkomen: één keer als trainer van zijn favoriete club op de bank zitten.

"Legend!", zegt Klopp als hij de 75-jarige Eriksson met een omhelzing begroet. Die repliceert dat compliment: "Wat een legende!", en toont zich diep onder de indruk van de uitstekende prestaties die de Duitser in zijn afscheidsjaar in Liverpool op de mat legt. "Gefeliciteerd, je doet het geweldig", zegt Eriksson.

Artikel gaat verder onder video

Begin dit jaar maakte Eriksson bekend dat hij lijdt aan kanker, waardoor hij nog maximaal een jaar te leven heeft. De Zweed sprak tevens de hartewens uit om voor zijn overlijden één keer als trainer van zijn favoriete club Liverpool op de bank plaats te mogen nemen en het You'll Never Walk Alone vanaf die positie te mogen aanhoren. Door toedoen van voormalig Liverpool-spits Robbie Fowler komt de diepe wens van Eriksson zaterdag daadwerkelijk uit.

De wedstrijd op Anfield begint om 16.00 uur (Nederlandse tijd) en wordt via deze drie kanalen live uitgezonden.

Lees ook: Grote namen bij Legends-wedstrijd Liverpool - Ajax: deze spelers komen zaterdag in actie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

👍

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen