Ajax-Legends te gast in Liverpool: hoe laat en waar is de wedstrijd live te zien?

23 maart 2024, 11:11   Bijgewerkt: 23 maart 2024, 12:25
Foto: © Imago

De Legends van Ajax zijn zaterdagmiddag te gast op Anfield, waar de Amsterdammers met een keur aan grote namen een wedstrijd tegen die van Liverpool gaan spelen. Het duel wordt live uitgezonden, maar hoe laat en via welke kanalen?

Hoe laat begint Liverpool - Ajax?

De aftrap op Anfield wordt om 16.00 uur Nederlandse tijd verricht.

Waar is de wedstrijd tussen de Liverpool- en de Ajax-legends live te volgen?

Het duel op Anfield, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Liverpool Foundation, komt niet op televisie maar wordt wel live uitgezonden via de Ajax App. Daarnaast is het duel ook voor Nederlandse gebruikers te zien op het YouTube-kanaal van de Amsterdammers én op TikTok.

Wie doen er mee?

Artikel gaat verder onder video

Ajax reist met een aantal grote namen uit het verleden af naar de Engelse havenstad. Zo zullen onder meer Edgar Davids, Rafael van der Vaart en Simon Tahamata het rood-witte shirt weer eens aantrekken. Aan Liverpool-zijde maken onder meer Steven Gerrard, Fernando Torres en de Nederlanders Dirk Kuyt en Sander Westerveld hun opwachting. Ryan Babel en Jari Litmanen stonden tijdens hun actieve loopbaan bij beide clubs onder contract en zullen zaterdag dan ook voor beide clubs uitkomen: Litmanen doet de eerste helft mee bij Ajax en stapt in de rust over naar de tegenstander, terwijl Babel dat precies andersom doet.

Check hier de volledige selecties van Liverpool en Ajax: Grote namen bij Legends-wedstrijd Liverpool - Ajax: deze spelers komen zaterdag in actie

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen